Betonkelders

Uw betonnen kelder laten storten voor agrarische doeleinden?

Bij VDB Betonwerken in Sint-Laureins richten we ons zowel tot professionele klanten in de landbouw en industrie als tot particuliere klanten. Zij kunnen al sinds 2015 beroep doen op onze expertise voor uiteenlopende betonwerken. Uw betonvloer, laadkade, betonnen terras of oprit, sleufsilo of betonnen kelder laten storten door een professioneel betonbedrijf? Wij zijn uw partner!

Betonkelders
SCROLL DOWN

Betonkelders voor professionele en particuliere klanten

Mestkelders en opslagplaatsen in gewapend beton

Bedrijven in de agrarische sector kiezen er vaak voor om een betonnen kelder te laten storten als opslagsysteem voor mest. Bij VDB Betonwerken gieten we betonkelders die aan de geldende kwaliteitsvoorwaarden voldoen, waterdicht en bijzonder sterk zijn.

Betonnen kelders in de woningbouw

Ook bij particulieren gieten we huiskelders, in eender welke vorm of grootte. Ze creëren extra oppervlakte die bijvoorbeeld dienst kan doen als berging, garage, wijnkelder, hobby- of speelkamer. Kiest u ervoor om uw betonnen kelder te laten storten door een gespecialiseerde aannemer zoals ons, dan mag u er zeker van zijn dat hij vlot geplaatst wordt, uitermate stevig en 100 % waterdicht is.

Transport en grondwerken door VDB Betonwerken

Wij beschikken over een uitgebreid wagen- en machinepark om het transport en de grondwerken voorafgaand aan de betonwerken zo vakkundig mogelijk uit te voeren.

Betonkelders

Wenst u een offerte voor een betonnen kelder

Bezorg ons uw gegevens en we maken een vrijblijvende,
gedetailleerde prijsofferte voor u op.

Contacteer ons

phone