Over ons

Het ontstaan van VDB Betonwerken

Na zijn jarenlange ervaring besloot Jan Van den Bossche in 2015 om als zelfstandige betonwerken uit te voeren. Wegens de groei van het bedrijf richtte hij in 2018 de firma VDB Betonwerken BV op. Daarna is hij in april 2020 met het bedrijf verhuisd naar een nieuwe loods te Eede, Nederland. VDB Betonwerken bezit een ruim cliënteel en voert voornamelijk werken uit in Oost- en West-Vlaanderen. Ook net over de grens voerden we reeds projecten uit, in Zeeland en Noord-Frankrijk.

Over ons
SCROLL DOWN

Waarom VDB Betonwerken inschakelen als betonbedrijf?

Het team

Als kleine onderneming met een team van 3 opgeleide werknemers en enkele ervaren zelfstandigen, streven we ernaar om uw project af te leveren aan de beste kwaliteit. Jan is als zaakvoerder zeer nauw betrokken bij elk project. Hij is voor het grootste deel aanwezig bij de uitvoering van de betonwerken en volgt ze nauwlettend op. Daarom neemt zijn partner, Kelly Plasschaert, de verantwoordelijkheid op zich voor de boekhouding, de administratie en het personeel. Ons doel is om zo snel mogelijk te schakelen en in te spelen op uw behoeften, zodat u als klant tevreden bent over de samenwerking en het resultaat.

Kwalitatieve betonwerken

Kwaliteit primeert bij VDB Betonwerken. We bereiden elk project grondig voor, bestuderen waaraan de werken precies allemaal moeten voldoen en waken over verschillende omstandigheden.

Elke klant mag van ons een gedetailleerde prijsofferte verwachten. Verder kunnen ze rekenen op een volledige aanpak: van voorbereiding over grond- en betonwerken tot een minutieuze opvolging achteraf.

Uitgebreid wagen- en machinepark

Klanttevredenheid behoort tot onze topprioriteiten. We gaan dus steeds op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zo nemen we ook het transport- en de grondwerken die nodig zijn voor onze rekening. Een degelijk wagen- en machinepark is dan onontbeerlijk.

We beschikken over:

  • 2 21-ton kranen van Hitachi en Case
  • Fendt 936 tractoren
  • 1 Fendt 926 tractor
  • 2 tandemkippers
  • 1 3-asser kipper
  • 1 oplegger kipper
  • 1 dieplader
  • 1 dolly

Vaak staan onze vakmannen ook aannemers bij en voeren we de werken ter plaatse uit met onze machines.

Over ons

Interesse om samen te werken met VDB Betonwerken?

Wenst u een prijsofferte voor uw werken
of heeft u nog enkele vragen voor ons?

Contacteer ons

phone